Fotograf i Stockholm - CARLOS ZAYA

Moving Art Project 2016

I vår har jag fått nöjet att bli uttagen till att medverka under en konstutställning tillsammans med 100 andra konstnärer och kreatörer. Moving Art Project är en turnerande konstutställning med både nya och etablerade svenska konstnärer och bjuder på verk inom måleri, skulptur, foto, rörlig bild, design, mode, musik och gatukonst. Projeket är skapat av konstnärerna Anna Gyllenklev och Helen Silvander med syftet att tillgängliggöra det offentliga utrymmet för etablerade och icke etablerade konstnärer och skapa en plattform som bjuder in till ett diversifierat konstutbyte med en bred publik. Personligen betraktar jag mig själv inte som någon konstnär, dock är det väldigt roligt att få medverka med andra kreativa individer och dela med sig till en större publik. Jag kommer att medverka med 5 st bilder från mitt projekt Between Tides där samtliga bilder finns även till försäljning i en upplaga av 10. 

Utställningsturnén besöker 10 städer runt om i Sverige under perioden mars - maj 2016 och med start i Stockholm den 21 - 27 mars. 

För att se komplett turnéplan och läsa mer om projektet och utställningar, gör du bäst genom att gå in på movingartproject.se

Using Format